In onder aanneming van Mourik Groot Ammers heeft VOBI bv in de periode april-december 2014 een 2 tal viaducten vernieuwd in de provinciale weg N206 ter hoogte van Noordwijkerhout. De viaducten bevinden zich op korte afstand van elkaar en het verkeer moest doorgang vinden, een uitdagende klus in een zeer beperkte ruimte.

Het viaduct over de Guldemondvaart moest worden versmald – het verkeer bleef op een helft van het oude viaduct terwijl VOBI bv de andere helft sloopte en op dezelfde plek een nieuw viaduct bouwde. Nadat het verkeer over het nieuwe kunstwerk was geleid, kon de overgebleven helft van het bestaande viaduct worden gesloopt.

Bij het viaduct over de vd Weijdenlaan was de ruimte beperkter; hier is gekozen om het kunstwerk in 2 delen te bouwen. Tijdens fase 1 werd het verkeer over het halve oude viaduct geleid terwijl VOBI bv de andere helft sloopte en een (half) nieuw kunstwerk bouwde. In fase 2 werd na de sloop van het oude viaduct het laatste deel van het nieuwe kunstwerk vast gebouwd aan het eerste deel.

Naast autoverkeer op de provinciale weg dienden tevens de voetgangers en fietsers doorgang te kunnen vinden tijdens de werkzaamheden: voor hen werden speciale veilige corridors gemaakt.