Met TechNet Amstel & Venen maken wij jongeren bewust van de betekenis van techniek voor onze samenleving en enthousiasmeren hen voor een baan in de technische sector. Ook zorgen wij voor een betere aansluiting tussen opleiding en de praktijk. De jongeren van vandaag zijn de vakmensen voor de toekomst. Onze branche heeft hen hard nodig.

Aannemingsmaatschappij Vobi b.v. is het aanspreekpunt voor de branchegroep Bouw.

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig!

VMBO on Stage is een beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Wij gaan met elkaar in gesprek over het beroep en werkdag en maken een afspraak voor een werkbezoek op de Doe Dag!

 

Ons terrein aan de Spoorlaan in Vinkeveen wordt regelmatig gebruikt als oefenterrein door de vrijwillige brandweer van Vinkeveen.

Het Veterinair Reddingshonden Team traint regelmatig op ons terrein. Vanwege de bouwmaterialen kunnen de ‘slachtoffers’ zich goed verstoppen en hebben de honden een echte uitdaging.

Wij sponseren al jaren de Zilveren Turfloop en doen af en toe mee met een team. Ook sponseren wij de Ronde Venen Marathon.

Voor Venen on ICE in Mijdrecht hebben wij de ondervloer geleverd/ gesponsord.
Voor de ijsbanen in Vinkeveen hebben wij veel materieel beschikbaar gesteld.

Wij sponsoren Vinkefest het feest van Vinkeveen. Ook doen wij al jaren de sponsoring van Wilnis Festival.

Aannemingsmaatschappij Vobi bv. is één van de bouwsponsoren geweest van de nieuwe kantine van de voetbalvereniging SV Hertha in Vinkeveen. Wij hebben beschikbaar gesteld: personeel, materieel en materialen.