Station Lansingerland – Zoetermeer

Station Lansingerland – Zoetermeer is gisteren officieel geopend !

In oktober 2016 werd de eerste paal geslagen, de trein stopt al sinds 9 december en de trams en bussen gaan zondag de nieuwe dienstregeling in. Daarmee is het Vervoersknooppunt volledig operationeel. En wat is het een plaatje geworden!

Dit kan niet zonder de tomeloze inzet van ons personeel, ZZP’ers, onderaannemers en leveranciers maar ook niet zonder de samenwerking met Opdrachtgever, RWS en Prorail Gemeentes, Provincie en Leidingbeheerders en onze nevenaannemers. Onmogelijk om al die mensen persoonlijk te bedanken. Spectaculaire acties met prefab liggers van 61 meter, buitendienst stellingen van het spoor om “even” een perron te bouwen, en vele andere deadlines en bijzondere acties. Tegenslagen waren er ook, zonder strijd geen overwinning, niets was dit team te veel. Nu vast wil ik iedereen, in de ruimste zin van het woord bedanken voor zijn of haar inzet ?, een prestatie waar iedereen trots op mag zijn, ik ben het in ieder geval wel.

Vrijdag heeft de staatssecretaris het Station officieel geopend.

Vandaag een geslaagde, zeer druk bezochte open dag met vele enthousiaste belangstellenden.

Fotograaf: John Verbruggen